EMBOTITS OBRADORS
Productes
 • CURATS
 • CURATS (AL BUIT)
 • CUITS (AL BUIT)
 • LLESCATS
 
Cercador

                 
Inici » Notícies i premsa »

 
» Notícies i premsa
  "de boca en boca" COM Ràdio
Fragment on Jordi Estadella i Pep Aligué, propietari del restaurant Sibar, parlen sobre Embotits Obradors durant l'entrevista que Estadella li va realitzar, al febrer de l'any 2010, al programa "de boca en boca" de COM Ràdio.

ESCOLTAR
 
  EMBOTITS OBRADORS A FACEBOOK

Uneix-te a la nostra pàgina a
Facebook!

 
  EL MENÚ DE LES 6 COPES
El Futbol Club Barcelona es va reunir la nit del 27 de gener de 2010, al restaurant Sibar de Barcelona, per brindar pels èxits aconseguits durant l’any 2009. El menú va ser de campionat i amb productes molt variats, entre ells, la nostra llonganissa.

LLEGIR ARTICLE COMPLET
 
  EMBOTITS OBRADORS ES GUARDONADA PER LA CAMBRA DE COMERÇ DE BARCELONA
El dijous 8 d’octubre de 2009, l´empresa Embotits Obradors va se guardonada per la Cambra de comerç de Barcelona, a través de la delegació del Berguedà, en reconeixement a la seva tasca empresarial. L’empresa porta més de 80 anys treballant i s’ha considerat que la seva trajectòria és mereixedora de l’homenatge com a model d’empresa familiar que a sabut mantenir, modernitzar i fer progressar una activitat tradicional del territori. L’acte va tenir lloc al Casal d’Europa de Berga, amb la presència de més d’un centenar d’empresaris, autoritats i representants públics de la comarca del Berguedà, contant amb l’alcalde de Berga, Juli Gendrau, el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls i el delegat de la Cambra al Berguedà, Enric Montañà.

LLEGIR ARTICLE COMPLET
 
  L'ESPETEC DE CAL OBRADORS
Article sobre el nostre producte més destacat, l’espetec, publicat a la revista El Temps.

LLEGIR ARTICLE COMPLET
 
 
Embotits Obradors | Tots els drets reservats | Informació i ajuda | Nota Legal